recuperare leasing - RecuperareCreante.com - Recuperare leasing

Activând în această industrie incă din 2010, Efect Optimal Solution și-a creat un renume în efectuarea operațiunilor de recuperare, realizând întregul proces cu perseverență și determinare, acordând atenție fiecărei etape care trebuie parcursă.

Astfel, oferim servicii complete pentru recuperarea unui bun din leasing, pe cont propiu, fără să solicităm ajutorul altor companii. Astfel, echipa noastră realizează investigații complete, pe baza cărora are loc recuperarea propiu-zisă a bunurilor și readucerea acestora în propietatea dumneavoastră. Suntem printre putinele companii specializate in recuperarea autovehiculelor din leasing, avand deja rezultate remarcabile si colaborări cu parteneri naționali și internaționali.

Experiență în domeniu:

De-a lungul timpului, echipa noastră a reușit să activeze în toate ariile de acoperire în ceea ce privește recuperarea leasing. Vă oferim mai jos câteva exemple:

-Identificarea bunurilor ascunse de către debitori;

-Identificarea bunurilor căutate de către societățile de asigurare;

-Realizarea de investigații pe teren la nivel național sau internațional;

-Realizarea și implementarea sistemelor de identificare în trafic a autoturismelor ce fac obiectul contractelor de leasing reziliate;

-Recuperarea de flote auto, de ordinul zecilor sau sutelor de bunuri, la nivel național, prin procedura amiabilă sau prin alte proceduri specifice.

recuperare leasing - RecuperareCreante.com - Recuperare leasing
recuperare leasing - RecuperareCreante.com - Recuperare leasing

Procedee de cercetare:
Efect Optimal Solution realizează recuperarea bunurilor folosind doar proceduri legale desfășurând activități pe, efectuând investigații și negocieri la fața locului. Astfel, reușim să constatăm starea exactă a bunurilor și ajungând în final la recuperarea acestora.
Putem spune că, pe baza anilor de activitate în domeniu și a numeroaselor negocieri realizate în situații complicate, am reușit să ne marim și îmbunătațim echipa, obținând astfel cei mai profesioniști asociați care profesează în arii diferite de activitate.
Recuperare bunuri:
Scopul nostru principal este cel de a oferi clientului nostru bunurile pierdute , în stare bună de funcționare și fără să fie legat de alte obligații legale.