Despre Noi

Efect Optimal Solution este unul dintre jucătorii de top de pe piața recuperatorilor de creanțe din zona balcanică.

Scopul nostru este să aducem pe piața românească toată experiența noastră internațională și să oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Lucrează cu noi!
despre noi - RecuperareCreante.com - Despre noi

Cine este Efect Optimal Solutions?

Efect Optimal Solutions este unul dintre jucătorii de top de pe piața recuperărilor de creanțe din zona balcanică. Scopul nostru este să aducem pe piața românească toată experiența noastră internațională și să oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Misiune și valori

Efect Optimal Solutions are la dispoziție toate resursele și expertiza pentru a rezolva orice dosar de recuperare creante. Folosim cele mai moderne echipamente, avem la dispoziție echipe de management foarte bine pregătite. Scopul nostru este de a oferi cele mai bune servicii clienților noștri, mereu ascultând nevoile acestora, oferindu-le soluțiile cele mai potrivite, prin cele 3 departamente: call center, field-collection, departament juridic. Ne propunem să ridicăm Efect Optimal Solutions printre companiile de top de colectare a datoriilor din România. Noi punem accent pe intalnirea in persoana a debitorului.

Respect

Compania noastră a fost construită pe valori solide care modelează modul în care facem afaceri. Regula noastră cea mai importantă este respectul. Noi tratăm întotdeauna atât clienții cât și debitorii cu respectul pe care îl merită. Noi facem mereu tot ce putem pentru a ne adapta la clienții noștri și de a oferi cele mai bune servicii pentru fiecare dintre ei.

Încredere

Pentru noi, este foarte importantă protejarea confidențialității datelor cu caracter personal încredințate și desfășurarea activităților noastre în cadrul normelor legale. Suntem mereu la dispoziția clienților noștri, deschiși la nevoile lor și le oferim în mod constant soluții de afaceri personalizate.

Determinare

Și, desigur, suntem determinați. Niciun caz nu este prea dificil pentru noi, nicio situație nu e prea complexă pentru a fi rezolvată, niciun client nu e prea exigent. Ne străduim întotdeauna pentru a obține succes, indiferent de provocările cu care ne confruntăm. Noi preluăm toate riscurile și le transformăm în oportunități.

De ce noi?

Deoarece colaborarea cu societatea noastră este foarte simplă, nu necesită
timp din partea dumneavoastră
și se face în 3 pași:

despre noi - RecuperareCreante.com - Despre noi

Trimiteți la adresa de email office@recuperarecreante.com, pe telefon sau pe WhatsApp, la numărul 0752.262.806, CUI-ul societăților sau persoanelor care vă datorează bani, precum și suma pe care o datorează către dvs.

Vom efectua o analiză amănunțită a solvabilității societății debitoare și vom reveni către dvs. cu o ofertă personalizată; atașat mailului, veți regăsi draftul de contract și anexele pe care noi le folosim în relația cu clienții noștri, că să le puteți analiza și să vedeți încă de la început ce presupune colaborarea cu societatea noastră.

În urmă acceptării ofertei și a acordului obținut de la dumneavoastră, vom completa noi draftul de contract și anexele, apoi vi le trimitem pe email pentru verificare, semnare și ștampilare.