asociatii de proprietari - RecuperareCreante.com - Servicii recuperare restanțe asociații de proprietari

În acest articol vom vorbi despre cum putem restitui restanțe neplătite la întreținere către asociația de proprietari. Vom începe prin a defini termenii despre care vom discuta.

Dacă ar fi să definim termenul restanță am face-o prin următoarele sintagme: lucrare neefectuată la timp, aflată în întârziere, plată neachitată la termen.

Cazurile extreme, și în fapt cele despre care vorbim astăzi,  sunt acelea în care cel în cauză renunță să plătească atât întreținerea, dar și restanțele pe care le are, luni la rând.

EFECT OPTIMAL SOLUTIONS SRL va pune la dispozitie, prin echipa sa de profesionisti, consultanta si asistenta juridica pe tot parcursul derularii procesului de colectare.

Prin demersurile noastre dorim sa ajutam asociatiile de proprietari, pentru a nu periclita derularea contractelor incheiate cu furnizorii si in consecinta sa se ajunga in situatia neplacuta in care datorita datoriilor acumulate, sa se efectueze debransari masive la nivelul scarilor de bloc, in acest mod avand de suferit si ceilalti locatari de buna-credinta (bun-platnici).

In procesul de colectare EFECT OPTIMAL SOLUTIONS SRL incerca sa gaseasca solutiile cele mai potrivite pentru fiecare locatar in parte, care intampina dificultati in plata cotelor de intretinere. Angajatii EFECT OPTIMAL SOLUTIONS SRL sunt profesionisti in recuperarea/colectarea creantelor. Metodele folosite de EFECT OPTIMAL SOLUTIONS SRL in procesul de recuperare a datoriilor nu depasesc sub nici o forma cadrul legal, toate demersurile respectand in totalitate legislatia romana in vigoare.

Ce e de făcut în acest caz?

Știm bine că aceste cazuri extreme nu se întâmplă atât de rar pe cât am spera și că, în fapt au loc adesea în foarte multe dintre asociațiile de proprietari existente. Dacă stăm puțin pe gânduri, putem să ne dăm seama că fiecare dintre noi cunoaște cel puțin un restanțier la întreținere, ceea ce ne face să înțelegem că aceste cazuri se întâmplă tot timpul în jurul nostru.  Se poate să fim chiar noi cei cu restanțe la întreținere, pentru că, am rămas o luna fără bani. Aici însă, nu vorbim de aceste cazuri de restanțe. Ci de acele restanțe neplătite cu lunile, din rea-voința locatarilor.

Desigur că, așa cum există probleme, există și soluții! Iar noi, cei dei la EOS venim în ajutorul dumneavoastră cu cele mai prompte și folositoare soluții!

Soluțiile EOS

În procesul de recuperare Efect Optimal Solutions încerca să găsească soluțiile cele mai potrivite pentru fiecare locatar în parte, care întâmpina dificultăți în plata cotelor de întreținere.

Angajații Efect Optimal Solutions sunt profesioniști în recuperarea/colectarea creanțelor. Metodele folosite de Efect Optimal Solutions în procesul de recuperare a datoriilor nu depășesc sub nici o formă cadrul legal, toate demersurile respectând în totalitate legislația română în vigoare. În cadrul acestui proces vor fi efectuate demersuri de recuperare cum ar fi: vizite în vederea contactării locatarilor rău-platnici și negocierii unor termene și modalitatide plata, contacterea telefonică a locatarilor rău-platnici și monitorizarea plăților efectuate de către aceștia, transmiterea de notificări către locatarii rău-platnici, încheierea de angajamente de plata cu acești locatari, formularea de cereri de chemare în judecată îndreptate împotriva locatarilor rău-platnici, etc.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, respectiv Legea 230/2007 cu normele de aplicare ale acesteia și Codul Civil, asociația de proprietari are dreptul de a acționa în justiție pe orice proprietar care se face vinovat de neplata cotelor de contribuție la cheltuielile asociației de proprietari mai mult de 90 de zile de la termenul stabilit privind scadență acestora.

Ce oferim?

Efect Optimal Solutions vă oferă gama completă de servicii pentru recuperarea de către asociația dumneavoastră a datoriilor la întreținere înregistrate de către locatarii rău-platnici.

Ne adresăm pe această cale asociațiilor de proprietari care au de recuperat restanțe la întreținere sau au dificultăți în încasarea acestora de la locatari. Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, prin această ofertă urmărim eficientizarea costurilor dumneavoastră de recuperare, în sensul că sumele care ne revin nouă cu titlu de comision de recuperare a debitelor, vor fi plătite numai în momentul încasării de la locatarii rău-platnici a sumelor restante.

Așadar, dacă aveți în asociația dumneavoastră de proprietari restanțieri atunci apelați cu încredere la serviciile noastre. Așa cum am spus și mai sus plata serviciilor este facută la sfarșitul prestării de servicii, adică în momentul în care în comunitatea dumneavoastră nu mai există restanțe sau proprietari restanțieri.

Efect Optimal Solutions este în continuare alături de dumneavoastră în drumul spre restituirea creanțelor, datoriilor și a restanțelor.

De ce EOS?

Avantajul colaborării cu Efect Optimal Solutions constă în principal în asigurarea cash-flow-ului (fluidizarea încasărilor) necesar în derularea contractelor încheiate cu furnizorii, constând în evitarea acumulării de restante la întreținere, care pot provoca penalități considerabile și ulterior debransari ale utilităților, toate acestea cu consecințe și asupra locatarilor de bună-credință (bun-platnici).

Oferim consultanță gratuită!

Facem tot posibilul să vă fim de folos!

EOS oferă prima consultanță gratuită! Așa că, cere-ne ajutorul! Suntem la doar un mesaj distanță! Poți să ne dați mesaj aici, pe site, să apelați la numărul de contact sau să ne căutati pe Facebook. Oricum vă este mai comfortabil! Colegii noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp și vom rezolva problema dumneavostră împreună!

Profită acum!

Sună acum și beneficiază de consultanță gratuită!

Află mai multe despre serviciile noastre contactându-ne la numărul de telefon +40 752 262 806.