recuperare daune auto - RecuperareCreante.com - Recuperare daune auto

 

Haideți să aflăm ce înseamnă daunele auto și cum vă putem ajuta!

Din nefericire, starea infrastructurii rutiere din România împreună cu creșterea semnificativă la nivel național a parcului auto, clasează România printrele primele țări din Europa ca număr de accidente auto grave din care rezultă vătămări corporale și chiar decese.

Astfel, Efect Optimal Solutions, vine în întâmpinarea acestei realități crude și a cererii uriașe primite din partea persoanelor fizice, victime ale accidentelor auto sau chiar membrii ai familiilor acestora, privind reprezentarea și asistență juridică în cadrul dosarelor având ca obiectiv principal obținerea de daune materiale și morale datorate de către asigurătorii RCA ca urmare a producerii accidentelor rutiere soldate cu pagube materiale sau chiar și cu vătămări corporale, EOS a decis să crească gradul de implicare în această ramură a drepturilor asigurărilor, dedicandu-se în găsirea de soluții, oferind o echipă pregătită pentru orice problemă, servicii complete și integrate de recuperare și constatare a daunelor auto, dar și de service cu ajutorul colaboratorilor noștrii Auto Rispetto & DavidBi Serv SRL.

Răspunzând cerințelor pieței și totodată din dorința de a ne implica activ în protejarea drepturilor legale ale victimelor acestor accidente, echipa bine pregătită și cu o experiență mare în dreptul asigurărilor vă stă în orice moment la dispoziție în privința oricăror întrebări sau neînțelegeri cu privire la drepturile dumneavoastră de a beneficia de despăgubiri din partea companiilor de asigurări în cazul în care, din cauza unui eveniment rutier neplăcut și neașteptat, ați suferit o daună corporală, o traumă psihică, sau o persoană apropiată dumneavoastră suferă de traume sau vătămări ori a decedat.

Chiar dacă dețineți sau nu documente în legătură cu accidentul în cauză, eliberat de poliție sau de către autoritățile medicale competente, incidentul și culpa celui vinovat vor fi la final dovedite, urmând ca dumneavoastră să beneficiați de întregul sprijin logistic și profesional al echipei Efect Optimal Solutions, în vederea recuperării daunelor de la compania de asigurări la care respectivul accident a fost asigurat. Și în situația în care autovehiculul sau chiar persoana care a provocat accidentul nu erau asigurați cu privire la procedura unui astfel de eveniment neplăcut, ori atât persoana autoare a accidentului, cât și mașina în cauză nu au putut fi identificate, nu există niciun risc ca persoana/persoanele beneficiare ale despăgubirilor să nu fie în final despăgubite. Răspunderea pentru achitarea daunelor trec din sarcina asiguratorului în cea a Biroului Asigurărilor Auto din România.

Este extrem de important de reținut faptul că, în majoritatea cazurilor, asiguratorul RCA al persoanei vinovate de producerea evenimentului neplăcut are obligația legală de a despăgubii fie victima accidentului, în cazul în care aceasta a rămas în viață, rudele sau apropiații acestuia în situația în care victima accidentului rutier a decedat în urma acestuia. Despăgubirile datorate de către asigurator sunt de două tipuri:

– daune materiale suferite de către victimă ori de familia acesteia în urma accidentului auto, aceste daune plătind contravaloarea reparației autovehiculului, cheltuieli de spitalizare, prejudiciul cauzat prin incapacitatea de muncă, etc.

– daune morale pe care victima, familia sau apropiații acesteia le-au suferit ca urmare a producerii accidentului nefericit

Atât cuantumul daunelor materiale, cât și cel al daunelor morale fie pot fi evaluate de către solicitantul/ții despăgubirilor, în cazul în care se urmărește obținerea acestora de la asigurator pe cale amiabilă, fie vor fi evaluate de către experți autorizați, în cazul în care dosarul ajunge în instanță ca urmare a refuzului asiguratorului de a despăgubi victima ori apropiații acesteia în cuantumul solicitat de către aceștia. Cuantumul cumulat al despăgubirilor datorate de către o companie de asiguratori victimei unui accident rutier sau familiei acesteia variază în funcție de natura și complexitatea consecințelor accidentului auto, putând ajunge chiar la valori de sute de mii sau chiar milioane de lei.

Beneficiarii despăgubirilor acordate de către asiguratorii RCA pot fi victima/ele în viață ale accidentului, în afara șoferului care a provocat accidentul, precum și membrii familie sau apropiații victimei/lor decedată/e în urma accidentului.

În privința situațiilor prezentate anterior, avocații noștrii sprecializați în materia asigurărilor vă vor putea trata interesele rapid și profesional, atât în etapa amiabilă a recuperării daunelor datorate de către compania de asigurări, prin puterea de negociere cu reprezentanții acestuia, dar și în situația în care asiguratorul nu va fi de acord cu acordarea despăgubirilor în cuantumul solicitat de către dumneavoastră, ajungând în etapa judiciară a dosarului, adică în fața instanței de judecată, oferindu-vă cea mai bună soluție juridica în vederea obținerii despăgubirilor la care aveți dreptul legal.

De ce EOS?

Echipa de la Efect Optimal Solutions înțelege foarte bine efectele negative pe care le pot aduce daunele auto și de aceea se angajează în a efectua toate procedurile necesare pentru a rezolva orice dificultate în locul dumneavoastră oferind servicii complete și integrate de recuperare și constatare a daunelor, dar și serivce auto cu ajutorul colaboratorilor noștrii de la Auto Rispetto & DavidBi Serv SRL.

Facem tot posibilul să vă fim de folos!

EOS oferă prima consultanță gratuită! Așa că, cere-ne ajutorul! Suntem la doar un mesaj distanță! Poți să ne dați mesaj aici, pe site, să apelați la numărul de contact sau să ne căutați pe Facebook. Oricum vă este mai confortabil! Colegii noștri vă vor răspunde în cel mai scurt timp și vom rezolva problema dumneavoastră împreună!

Profită acum!

Sună acum și beneficiază de consultanță gratuită!

Află mai multe despre serviciile noastre contactându-ne la numărul de telefon +40 752 262 806.